ATRAX-AQAUFUN 30 Ocak-1 Şubat 2025 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek Fuarı İçin Hazırlıklara Başladı.

ATRAX-AQAUFUN 30 Ocak-1 Şubat 2025 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek Fuarı İçin Hazırlıklara Başladı.
12.Uluslararası Eğlence Park Rekreasyon Fuarı ATRAX kapsamında düzenlenecek olan AQUAFUN Fuarı, önemli bir duyuruyla gelecek fuar tarihini 30 Ocak -1 Şubat 2025 olarak ilan etti ve hazırlıklara başladı.
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, dördüncü yılında yine sektörün bölgedeki uluslararası buluşması olarak hem sektöre hem de yatırımlara yön verecek.

2024 Fuarı Sektöre Bütünsel Bir Bakış Açısı Getirdi Ve Sektörü Tüm Oyuncuları İle Ele Aldı.
ATRAX’24 ve AQUAFUN ürün gruplarına göre tematik olarak ayrılmış 5 salonda ziyaretçilerine kolay ulaşılabilir bir fuar sunarken; 50 bin metrekare alanda gerçekleşen fuar, alanında bölgenin en büyüğü olmasının yanında dünyanın da sayılı fuarları arasındaki yerini güçlendirdi.
Üç gün boyunca yoğun bir tempoda süren etkinlik; katılımcı firmalar, konuşmacılar, davetli alıcılar ve profesyonel kamuoyu gözünde etkili bir iz bıraktı.
Artan global ziyaretçi sayısı, bu yıl fuar için yüksek beklentilere yol açıyor. Önceki yıllarda katılan firmaların sadakati ve güveni, birçok yeni firmanın katılımı ve fuarın uluslararası çekiciliği, ilgiyi artırıyor.
2025 Fuar Teması: Sürdürülebilir Bir Hayata Katkı
ATRAX Fuarı, ‘Mutlu Şehirler’ misyonu doğrultusunda eğlence, aktivite alanları ve parkların şehirler, çocuklar, genel nüfus ve çevre için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak; sağlıklı bir toplum ve sosyalleşme için alan yaratma ve mutlu şehirler oluşturma konularına odaklanmaya devam ediyor. Bu misyon kapsamında 2025 fuar temasını “Sürdürülebilir bir hayata katkı” olarak belirleyerek, aslında toplumsal yaşamı iyileştirmek ile sürdürülebilirliğin iç içe ve tamamlayıcı unsurlar oluşunu ön plana çıkarıyor

İstanbul: Coğrafi ve Lojistik Avantajlarıyla Ticaretin Kalbi
İstanbul, sadece tarihi ve kültürel zenginliğiyle değil, coğrafi ve lojistik avantajlarıyla da öne çıkan bir şehirdir. Avrupa Orta Doğu ve Asya’nın kesişme noktasında yer alan İstanbul, üç kıta arasında köprü görevi görmektedir. Bu stratejik konum, şehri uluslararası ticaret için ideal bir merkez haline getirmektedir.

İstanbul’un coğrafi ve lojistik avantajları, şehri uluslararası ticaret için ideal bir merkez haline getirmektedir. Fuarın İstanbul’da gerçekleşecek olması her sene olduğu gibi bu sene de İstanbul gibi önemli bir ticaret merkezine ve geniş pazarlara erişim imkanı sağlayacaktır. Bu da katılımcı firmaların başarısına önemli katkıda bulunacaktır.

Basın İletişim Bilgileri:
Ezgi ÖZAY
Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu
ezgi@tureksfuar.com.tr
+90 212 570 63 05 / 122

Your Comment:

Related Posts

Uncategorized

TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK TARAFINDAN DÜZENLENEN ATRAX &AQUAFUN 11. KEZ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞTU.

TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK TARAFINDAN DÜZENLENEN ATRAX &AQUAFUN 11. KEZ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞTU. 11- 13 Ocak tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilen ATRAX Fuarı; ve AQUAFUN organizasyonun büyüklüğü, ziyaretçi sayısı ve kalitesi ile sektörden tam not aldı. 19 ülkeden 352 katılımcısı ile birlikte 87 ülkeden 18960 ziyaretçi sayısına erişen fuar; eğlence, oyun ekipmanları, otomatlar, park ve açık hava […]

16

Oca
Basın Bültenleri

TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK TARAFINDAN DÜZENLENEN ATRAX & AQUAFUN 11. KEZ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞTU.

TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK TARAFINDAN DÜZENLENEN ATRAX & AQUAFUN 11. KEZ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞTU. 11- 13 Ocak 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilen ATRAX Fuarı ve AQUAFUN organizasyonunun büyüklüğü; ziyaretçi sayısı ve kalitesi ile sektörden tam not aldı. 19 ülkeden 352 katılımcısı ile birlikte 87 ülkeden 18960 ziyaretçi sayısına erişen fuar; eğlence, oyun ekipmanları, otomatlar, park ve[…]